The Simpsons Movie aka. A Simpson család - A film

2007.08.26. 08:40 srÁcZ

Végre valahára ebből is elkészült a mozifilm. 18 év után idén végre mi is megnézhettük ezt a filmet. És azt kell mondjam az időt és a pénzt sem sajnáltam rá. Órisái beszólások és dumák vannak benne. Azt viszont el kell mondjam, hogy itt nem a sztori a lényeg, hanem az a 75 perc hülyülés. (a kép alatt folytatódik)











Röviden azért a sztori: Egy nagyon laza és tökéletesen leszart környezetvédelmi sztori miszerint Homer a disznóürüléket a springfieldi tóba önti és ezért száműzik őket. Ennyi kell és ebből már akkora poénokat lehet kihozni, hogy az a 75 perc csak úgy elröppen. Most nem akarok itt spoilerezni, szóval nem árulok el semmi többet.

A Simpson család - A film értékelés
Egyszerűen zseniális, nagyon nehéz erről a filmről írni, ezt látni kell, nincs mese. Mindenkinek ajánlom, még azoknak is akik egy percet se láttak a sorozatból. A Borat után jelenleg számomra ez a legjobb "vígjáték" ha szabad így mondanom. Értékelésnek pedig egy 9/10, nagyon jól szórakoztam.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika film mozi simpsoncsalád

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorn.blog.hu/api/trackback/id/tr46149103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása