Utolsó kommentek

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik rövid kritika

2007.08.27. 17:33 srÁcZ

Na azt kell mondjam jól szórakoztam. Jól összehozták ezt filmet, monjuk az is igaz, hogy nálam az elsőt egyik sem veri, de jól sikerült.


















A sztori röviden: Willy Bank (Al Pacino) börtönbe juttatja Danny Ocean egyik jó barátját és mentorát, Ruben-t. Ne el is kezdődik a szerveződés és a bosszú. A terv rizikós, veszélyes, de ez a ő szótárukban nem létezik. Többet a sztoriról nem is írnék, nehogy elspoilerezzek itt valamit.

Nagy poénok és dumák vannak benne. Persze az alakítások is marhajók. Mondjuk ilyen szereplőgárdától el is várom, hogy szórakoztassanak és jól játszanak. Még egy fontos dolog, ellentétben a második résszel itt is végre a rabláson és a bosszún van a hangsúly.

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik értékelés
Egyszeri mozinak tökéletes, bátran ajánlom mindenkinek. Óriási pozitívum nálam legalábbis, hogy Julia Roberts nincs a filmben. Méltó volt a többihez ez a rész is. Értékelésnek pedig egy 7/10.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika film mozi oceansthirteen

A bejegyzés trackback címe:

https://popcorn.blog.hu/api/trackback/id/tr44150447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása